Print Friendly and PDF
01/2021

“Meest gelezen tips voor digitale optimalisatie van uw schrijnwerkerij”

Het TECHWIN-team wenst jullie een gezond en succesvol 2021. Hopelijk kunnen we binnenkort terug leven en werken onder "normale" omstandigheden. TECHWIN is en blijft ter beschikking om jullie te helpen bij alle software- en automatisatie vragen en projecten.

Maandelijks stuurt TECHWIN interessante tips voor het automatiseren, digitaliseren en optimaliseren van jullie schrijnwerkerij. Het begin van dit jaar is hét ideale moment om even terug te blikken op de meest gelezen artikels uit een aanbod van ondertussen meer dan 50 tips:

Van slimme naar visuele fabriek

Iedereen heeft de mond vol van "Industrie 4.0", een trend van automatisering en gegevensuitwisseling bij industriële fabricagetechnieken. Ook in je schrijnwerkerij kan het productieproces online aangestuurd worden.

Lees meer

Bespaar tijd en geld met een optimaal bokkenbeheer

Iedere schrijnwerkerij die zelf bokken heeft, kent de problematiek: waar zijn ze toch allemaal naartoe? Ook als je zelf regelmatig bokken krijgt van je leveranciers weet je dat het beheren- of beter het niet beheren- je tijd en geld kan kosten. Daarom is een gespecialiseerde functie binnen je ERP-softwarepakket meer dan handig.

Lees meer

Nacalculatie van al uw projecten

Nacalculatie, hoe begin je er aan? Verkoopprijzen zijn ofwel gebaseerd op marktconforme marktprijzen ofwel berekend vanuit een voorcalculatie op basis van de gebruikte materialen, het ingezette materieel en de werktijden met de nodige marges voor risico en winst. In beide gevallen is een goede nacalculatie van uitermate belangrijk.

Lees meer

Nacalculatie: Registratie van werktijden

Een goede tijdsregistratie gekoppeld aan je operationele planning helpt je snel op weg om ook de juiste toewijzing te maken op weg naar een correcte nacalculatie.

Lees meer

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.