Print Friendly and PDF

Nieuws

POLYCLOSE 22

We hebben net POLYCLOSE 22 achter de rug en we blikken graag even terug. Er waren weliswaar iets minder bezoekers, maar evenveel goede en kwalitatieve contacten. Bij het drinken van een typisch Mechels biertje gaven we toelichting over de nieuwste functionaliteiten.

Weet dat TECHWIN met drie specifieke pakketten, die op vandaag in heel wat schrijnwerkerijen worden ingezet, het volledige bedrijfsproces wordt geautomatiseerd.

De interesse ging deze keer vooral naar JoSS, ons softwarepakket voor het papierloos aansturen en opvolgen van je werkvloer. Een goede controle over het operationele proces is cruciaal voor de efficiëntie, leverbetrouwbaarheid en uiteindelijke klantentevredenheid. Door permanente feedback vanop de werkvloer naar de centrale aansturing kunnen prioriteiten flexibel worden aangepast. Dit geeft de mogelijkheid om inzicht te krijgen en bij te sturen waar nodig.

Maar wij deden nog een stap verder en gingen van de visuele naar de slimme fabriek. De werkplaats ontwikkelt zich naar een manier om te communiceren via beelden en tekeningen in plaats van via geschreven instructies, zodat de informatie snel wordt herkend, opgenomen en verwerkt. Doe daar het flexibel bijsturen van prioriteiten bij en je hebt de slimme fabriek.

TECHWIN GROEIT

Om onze pakketten nog verder door te ontwikkelen en te optimaliseren hebben wij Samu Goossens aangeworven. Samu is op 16 september jl. ons team "developers" komen versterken

TECHWIN VERHUIST

Bovendien betrekken we in Mechelen, De Regenboog 11, vanaf 1 oktober a.s. onze nieuwe kantoren. Deze zijn beter geschikt voor onze huidige activiteiten. Dit zal ons toelaten flexibeler om te gaan met de werkplekken en beter te communiceren.

MEER WETEN...

Erkende dienstverlener voor kmo-portefeuille (nieuwe verlenging)

Erkende dienstverlener voor kmo-portefeuille (nieuwe verlenging)

23 oktober 2017: JoPPS 3.34 P3 beschikbaar

Download hier

Erkende dienstverlener voor kmo-portefeuille

Erkende dienstverlener voor kmo-portefeuille

Juni 2012 - Techwin wordt een Microsoft Partner met een Silver Competency

Juni 2012 - Techwin wordt een Microsoft Partner met een Silver Competency

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.