Print Friendly and PDF

Wie zijn wij

André De Weerdt, Manager

Sinds 1986 actief met
ramen en deuren software.

Mark De Schrijver, Consultant

Meer dan 20 jaar werkzaam bij Techwin Software als presales-medewerker, lesgever en consultant in de materie JoPPS. Specialisaties data pvc, alu, gevels, doorsnedes, interface
maatwerk, scripting en reporting en koppelingen met externe software. Voordien 3 jaar werkzaam als calculator/productie voorbereider bij één van onze klanten.

Frans Jacobs, Consultant

Meer dan 15 jaar werkzaam bij Techwin Software als lesgever en consultant in de materie JoPPS met als specialisatie werkplaatsautomatisering. Voorheen 10 jaar ondersteuning,
consultancy en opleiding bij bedrijven voor het implementeren van geavanceerde productietechnieken.

Erika De Bie, Management Assistant, HR & Boekhouding

Gunter Selleslagh, Software Development

Sinds 1993 werkzaam bij Techwin Software als ontwikkelaar van JoPPS. Voorheen reeds tien jaar actief als ontwikkelaar van automatisatie software voor productie omgevingen, waarvan drie jaar in ramen en deuren sector.

Ben Pottiez, Software Development

Meer dan 10 jaar werkzaam bij Techwin Software als ontwikkelaar van en lesgever in de materie JoRPA en JoSS met als specialisatie werkplaatsautomatisering. Voorheen reeds vier jaar actief als ingenieur/ softwareontwikkelaar voor productieautomatisatie.

Samu Goossens, Software Development

Gedreven .NET ontwikkelaar, versterkt ons team sinds september 2022.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.