Print Friendly and PDF

Historiek

TECHWIN Software is een Belgisch bedrijf gevestigd te Mechelen. Het werd in 1993 opgericht door André De Weerdt.

Vanaf het prille begin ontwikkelen wij betrouwbare oplossingen voor de automatisering van schrijnwerkerijen. Wij zijn begonnen als lokale leverancier voor één houten ramen en deuren fabrikant.

Onze grondige kennis van de markt leerde ons dat er nog meer vraag was naar automatisering van de bedrijfsprocessen in de schrijnwerkerij. Dit was de aanzet om 2 nieuwe pakketten te ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Inmiddels ondersteunen wij binnen- en buitenlandse ondernemingen, van kleine zelfstandigen tot grote multinationals en zijn voornamelijk actief op de Belgische en Nederlandse markt.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de automatisering van de schrijnwerkerij en kennen dus de problematiek van de schrijnwerkerswereld door en door. Deze kennis in combinatie met de nieuwste softwaretechnieken resulteren in duurzame oplossingen voor onze klanten.

Ons ontwikkelingsteam werkt continu aan de verbetering en optimalisatie van onze programma's om nog beter te voorzien in de behoeften van onze klanten.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.