Print Friendly and PDF
10/2017

Breng uw bedrijfsprocessen in kaart

Vandaag, nog meer dan vroeger, zijn snelle responstijden en correcte levertermijnen primordiaal voor de klanttevredenheid.

In tijden van internet en complete transparantie, zijn  efficiëntie en de daarmee gepaard gaande rentabiliteit van uw bedrijf van levensbelang.

Alle functies en handelingen in uw schrijnwerkerij moeten gesynchroniseerd samenwerken en naadloos communiceren om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Het is typisch voor de sector van de schrijnwerkerij dat men pas kan produceren als een project verkocht en opgemeten is. Speciaal voor uw sector ontwikkelde softwarepakketten, die vlekkeloos samenwerken, zijn de perfecte aansturing en ondersteuning voor het goede verloop van uw bedrijfsproces

Toch willen we hier, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, een goede raad meegeven. Alvorens software te implementeren is het belangrijk uw processen duidelijk in kaart te brengen. Dit zorgt  voor een duidelijk overzicht en een onderbouwde keuze van de juiste softwarepakketten voor de  juiste toepassingen.

Aan de hand van een eenvoudige flowchart wordt uw bedrijfsproces visueel en kan u duidelijk communiceren met uw softwareleverancier.

TECHWIN, met 25 jaar ervaring in levering en implementatie van software voor schrijnwerkerijen, heeft reeds talloze bedrijfsprocessen geanalyseerd. Bovendien hebben we voor de verschillende toepassingen de geschikte softwarepakketten ontwikkeld die hun degelijkheid reeds hebben bewezen.

Benieuwd hoe wij, samen met u, uw bedrijfsprocessen in kaart brengen?

Flowchart bedrijfsprocessen

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.