Print Friendly and PDF

Referenties

R²PROJECTS - Dendermonde

R²PROJECTS vindt zijn oorsprong in mei 2007, toen Jan Rens (vroegere Rens bvba) en Chris Rymenants (vroegere RVN-Construct) de handen in elkaar sloegen om dit bedrijf op te richten. Deze samenwerking leidde tot een ramen-, deuren- en verandaspecialist die er naar streeft een uitmuntende service te verstrekken op alle vlakken van zijn activiteiten, gaande van het ontwerpen, over productie tot de plaatsing bij de klant. Dit zorgde voor een fikse groei en een personeelsbestand van 30 gemotiveerde werknemers.

Interview Chris Rymenants, Zaakvoerder R²PROJECTS

"JoRPA van TECHWIN zorgt voor tevreden klanten!"dixit Chris Rymenants

"Klantentevredenheid is voor ons het "speerpunt" en wordt in onze sector meestal geassocieerd met leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Om dit te realiseren doen wij beroep op de planningssoftware JoRPA van TECHWIN. Die zorgt voor een efficiënte organisatie en de daaruit voortvloeiende reputatie. Daardoor werken wij zo goed als zonder echte "verkoop". Het merendeel van onze klanten werven wij via "mond-tot-mond" reclame en onze vernieuwde toonzaal.

Wij zijn geëvolueerd, van een manueel planbord en later de Google-kalender, naar JoRPA, een speciaal voor schrijnwerkerijen ontwikkelde software. Wij waren één van de eersten die dit pakket in gebruik hebben genomen. Het helpt ons vooral, op vandaag,  voor de organisatie van onze 6 plaatsingsploegen. Want, zeg nu zelf, het zijn de buitenactiviteiten bij de klant die het best onder controle moeten blijven. Via de beschikbare software kunnen wij onze plaatsingsploegen, uitgerust met een iPad, perfect aansturen, een snelle rapportering ontvangen en het overzicht behouden.

Onze volgende uitdaging is JoRPA te implementeren voor de productieplanning. Ook daar willen we ons nog beter organiseren om snel te kunnen reageren, zonder verlies aan efficiëntie.  

Ten slotte nog een goede raad: een automatisering van je bedrijfsprocessen kan je beter toevertrouwen aan een dienstverlener die de sector en de verschillende variabelen perfect kent. Gezien onze goede ervaring met TECHWIN via JoPPS en vooral JoRPA, hebben we alle vertrouwen in de verdere optimalisatie van de planning van ons productieproces."

Chris Rymenants, Zaakvoerder R²PROJECTS

Ook interesse in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.