Print Friendly and PDF

Referenties

RAMACO - Eeklo

 

RAMACO, gevestigd te Eeklo en specialist in ramen & deuren, blinkt uit in vakmanschap en technologische innovaties. De klanten kunnen er kiezen, zowel voor hout, alu of PVC, in functie van hun favoriete bouwstijl.

Hun 45 medewerkers en 42 jaar ervaring zorgen voor een perfecte totaaloplossing, van ontwerp over fabricatie tot plaatsing.

Interview Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO

«De duidelijkheid en het gebruiksgemak, van zowel JoPPS als JoRPA, tonen aan dat TECHWIN de specifieke problematieken van onze sector door en door kent. » aldus Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO.

«Wij gebruiken de configuratie- en calculatiesoftware JoPPS van TECHWIN sinds 1996. Reeds vele jaren dus, ondervinden wij dagelijks de kracht van deze software voor onze bedrijfsprocessen. De duidelijkheid en het gebruiksgemak tonen aan dat TECHWIN de specifieke problematieken van onze sector door en door kent. Zelfs voor de configuraties en offertes van onze alu-afdeling maken we gebruik van de JoPPS software.

Voor onze planning zijn we nu opgestart met de implementatie van JoRPA. Wat onmiddellijk opvalt is het gemak waarmee we deze software kunnen personaliseren en aanpassen aan de noden van RAMACO. Bovendien is het mogelijk om vanuit verschillende softwareprogramma's, één globale i.p.v. drie planningen te maken. Al onze ploegen kunnen zowel hout, PVC als Alu plaatsen en kunnen op die manier zeer efficiënt door elkaar worden ingezet. Ook de synchronisatie met onze boekhouding kan makkelijk geïmplementeerd worden.

De gesprekken die we met TECHWIN voeren zijn zeer gestructureerd. Bovendien begrijpt TECHWIN onmiddellijk wat we echt nodig hebben want wij spreken namelijk dezelfde "taal van de schrijnwerker".

Gezien onze, meer dan 20 jaar, ervaring met TECHWIN kunnen wij zonder overdrijven bevestigen dat de support zeer goed is georganiseerd. Bij de eerste telefoon krijgen we snel respons en neemt men ruimschoots de tijd om naar ons te luisteren.

In alle eerlijkheid, kan ik alleen maar de samenwerking met TECHWIN, ten zeerste aanraden. »

Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO

Ook interesse in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.