Print Friendly and PDF

Referenties

CREON GROUP - Oostkamp

CREON staat voor Creatief Ondernemen en bestaat uit een aantal bedrijven, allen aan de bouw gerelateerd. CREON Online is gespecialiseerd in het aanbieden van ramen & deuren, rolluiken en parketvloeren via digitale weg. Daarvoor werden 3 gebruiksvriendelijke websites gemaakt, die als platform dienen voor informatie, configuratie, prijsberekening en bestelling. CREON Construct is vooral actief in de projectontwikkeling

Interview Alex de Ruiter, CEO CREON GROUP

"De programma's van TECHWIN doen precies wat wij verwachten", dixit Alex de Ruiter

"Naast onze software, speciaal uitgewerkt voor onze E-commerce via CREON Online, gebruiken wij JoPPS  als offertepakket. Wij hebben daarvoor de markt "afgeschuimd" en TECHWIN kwam, als meest geschikt, in aanmerking.  Het JoPPS-pakket blijkt, iedere dag opnieuw, de beste keuze te zijn. Temeer omdat in ons geval, bij online bestellingen, een duidelijke en klantvriendelijke offerte meestal de doorslag geeft.

Binnen de CREON Group hebben we voor onze 'Construct Unit', het planningspakket van TECHWIN, JoRPA, geïmplementeerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om alle gegevens en documenten van één bepaalde klant te centraliseren. Iedereen kan op ieder moment het volledige overzicht raadplegen. Het brengt dus orde in onze papierchaos en fungeert als een groot CRM-systeem op maat van onze sector.

Verder kunnen wij rekenen op een professionele en snelle respons op onze vragen.  De persoonlijke aanpak van TECHWIN maakt van onze implementatie een prettige samenwerking. Dit illustreert duidelijk dat het belangrijk is de automatisering van uw bedrijfsprocessen rechtstreeks toe te vertrouwen aan een ontwikkelaar van software, die bovendien erg vertrouwd is met de sector van de schrijnwerkerijen."

Alex De Ruiter, CEO CREON GROUP

Ook interesse in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.