Print Friendly and PDF

Referenties

DRENTEN RAAMSERVICE TOSCANA - Hardenberg Nederland

 

DRENTEN RAAMSERVICE TOSCANA bv te Hardenberg (Nederland)  produceert en plaatst al meer dan 25 jaar hoogwaardige kunststofkozijnen die voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Zij produceren met de nieuwste machines en leveren zowel aan de zakelijke als aan de particuliere markt, voor renovatie en nieuwbouw. Als familiale onderneming staan zij dicht bij hun klanten en bieden zij zowel op technisch als commercieel vlak een optimale service.

Interview Lilian Weerts, Zaakvoerster TOSCANA B.V.

"De JoPPS-module van TECHWIN is zo ingericht dat je op één scherm een totaal overzicht hebt. Je hoeft dus niet steeds van scherm te veranderen. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk de manier van werken" aldus Lilian Weerts, Zaakvoerster TOSCANA BV.

"Twee jaar geleden hebben wij, op aanraden van enkele collega's, beslist om over te stappen op een andere configuratie- en calculatiesoftware, met name JoPPS van TECHWIN.  Wij hebben ons dit geenszins beklaagd.

Door de toenmalige drukte en tezelfdertijd, de verandering van profielleverancier  Profialis naar Gealan, hadden we iets minder aandacht voor de implementatie. Nu, in iets rustiger vaarwater en met de hulp van TECHWIN, is dit in goede plooien gevallen.  Wij zijn nu zover dat we de dieperliggende mogelijkheden van JoPPS verder willen aanwenden. Daarvoor zullen we beroep doen op de assistentie van de medewerkers van TECHWIN.

Ik wil ook de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het pakket benadrukken.  Onze calculator kan, zelfs na een korte periode, reeds optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de JoPPS-module.  Ook het personaliseren op maat van ons bedrijf is relatief eenvoudig en kan voor een groot deel door ons zelf gebeuren.

Een ander punt waar we, als familiebedrijf, erg gevoelig voor zijn is de helpdesk en service op mensenmaat. Onze contacten lopen "super" en je voelt snel dat je rechtstreeks ondersteund wordt door de ontwikkelaars van hun eigen software, gespecialiseerd in de schrijnwerkerij.

Indien je overweegt je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Een goede raad: zeker eens TECHWIN contacteren."

Lilian Weerts, Zaakvoerster TOSCANA B.V.

Ook interesse in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.