Print Friendly and PDF

Referenties

GERY DE HAES - Wiekevorst

 

GERY DE HAES in Wiekevorst verkoopt kwalitatieve ramen en deuren die op een duurzame manier gemaakt en geplaatst worden. Zij hebben zich, onder meer, gespecialiseerd in de renovatie van bestaande ramen door PVC-ramen.

Kortom, voor ramen en deuren in aluminium, PVC of hout, veranda's, garagepoorten, rolluiken en zonneweringen bij nieuwbouw of verbouwingen kan men bij GERY DE HAES terecht.

Door de groei is begin 2018 de opening van een groter magazijn en nieuwe toonzaal voorzien.

Interview Gery De Haes, Zaakvoerder

"Voor we JoPPS leerden kennen, werkten we met een ander softwarepakket voor verkopers van ramen en deuren. Zonder overdrijven: we vergelijken hier een "Mercedes" met een "2PK", aldus Gery De Haes, zaakvoerder.

"Op de Polyclose beurs van januari 2016 te Gent kregen we heel wat uitleg over JoPPS, de configuratiesoftware van TECHWIN. We waren overtuigd van de voordelen en in het najaar van 2016 zijn we met de implementatie echt gestart.

We hebben zo goed als onmiddellijk de meerwaarde ervan ondervonden. Alle gegevens gecentraliseerd, overzichtelijk en uitermate gebruiksvriendelijk. Bovendien houdt JoPPS rekening met de nodige artikelen voor de binnenafwerking en de plaatsingstijd. Je kan dus werkelijk niets meer over het hoofd zien om tot een correcte berekening te komen.

Als verkoper en plaatser zijn we bovendien gestart met het doorgeven van de bestellingen aan onze fabrikanten met behulp van de gegevens gegenereerd op basis van de JoPPS-software.

Als je het goed opzet, krijg je in een handomdraai de nodige info om een goede configuratie en de daaruit volgende offerte te maken. De beschikbare en geactualiseerde data van de voornaamste leveranciers helpt daar zeker bij.  Bovendien laat de module toe om te personaliseren met de eigen variabelen.

Met de begeleiding van TECHWIN hebben we, op vandaag, zo'n 80% geïmplementeerd.  We bekijken nu de verdere mogelijkheden. De dienstverlening en ondersteuning is perfect verlopen. TECHWIN geeft aan wat de mogelijkheden zijn, maar niets wordt opgedrongen.

Ook wat het onderhoudscontract betreft, wordt gewezen op de voordelen, maar niets is verplicht. We hebben zelf het nut ervan ingezien, zeker voor wat betreft de updates van de verschillende leveranciersdata.

Conclusie: Evalueer, voor het aanschaffen van software, de mogelijkheden van TECHWIN, dé specialist voor onze branche."

Gery De Haes, zaakvoerder

Wenst u meer info over onze software mogelijkheden?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.