Print Friendly and PDF

Referenties

Schrijnwerkerij De Clerck uit Vrasene

Interview Frederik De Clerck, zaakvoerder De Clerk ramen en deuren in PVC

Zoon Dirk en kleinzoon Frederik De Clerck


Het familiebedrijf De Clerck BVBA bestaat al sinds 1965, toen grootvader Etienne algemene timmer- en schrijnwerken, in hout, uitvoerde.

Hout heeft nu plaats moeten ruimen voor PVC. Zoon Dirk en kleinzoon Frederik zetten, meer dan 50 jaar later met veel zorg, het werk van Etienne verder.

Nieuwe volautomatische productiehallen werden geïnstalleerd en een nieuwe toonzaal in Vrasene werd geopend. Op vandaag telt De Clerck 30 gemotiveerde medewerkers.

Een dergelijke groei vraagt automatisatie en gebruik van de gepaste software.

Interview Frederik De Clerck, zaakvoerder De Clerck ramen en deuren in PVC

"Via Deceuninck hebben wij in 2000 kennis gemaakt met TECHWIN. Bij de opstart van onze geautomatiseerde productielijnen hebben wij dan beslist om JoPPS, software voor configuratie en calculatie van ramen en deuren, te installeren.

Door onze verdere gestage groei, hadden we in 2015 nood aan een sterke administratieve vereenvoudiging. Na marktonderzoek en de goede ervaringen met TECHWIN hebben wij hun nieuwste planningspakket JoRPA geïmplementeerd. JoRPA laat ons toe om de volledige flow van offerte tot facturatie overzichtelijk te centraliseren via een unieke database.

TECHWIN levert uitsluitend software aan schrijnwerkerijen en kent onze sector dus door en door. Wij hebben onmiddellijk gevoeld dat in hun softwarepakketten deze eigenheid is verwerkt. Deze expertise laat hen ook toe, indien nodig, gemakkelijk onze software te personaliseren en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Vorig jaar heb ikzelf de volledige implementatie van JoRPA meegemaakt. Dit is, ook rekening houdend met onze eigen specificaties, erg vlot verlopen.

Eén van de belangrijkste aspecten voor de samenwerking met een softwareleverancier, is naar mijn gevoel, de vlotheid van ondersteuning. Wie heeft er eens geen vraag of een speciaal project? Bij TECHWIN is de kans groot dat ze reeds ervaring hebben met onze vraagstelling. In de meeste gevallen worden we dan ook onmiddellijk verder geholpen via hun helpdesk. Dit is ongetwijfeld een groot voordeel wanneer men samenwerkt met de ontwikkelaar zelf.

Zonder aarzelen, raad ik alle collega's aan, beroep te doen op TECHWIN."

Frederik De Clerck, Zaakvoerder

Wenst u meer info over de automatisering van uw bedrijfsprocessen?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.