Print Friendly and PDF

Referenties

Firma Kunststof Kozijnen Schijndel

Kunststof Kozijnen Schijndel is een Nederlandse fabrikant van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Het bestaat sinds 2006 en is dus een vrij jong bedrijf. Niettemin steunt het op de ruime ervaring van zaakvoerders Sander en Thomas van Veghel, die al jarenlang actief zijn in de kozijnenbranche.

"Toen we startten met een eigen bedrijf wisten we dat een goed softwarepakket onontbeerlijk zou zijn", zegt Thomas van Veghel. We hadden al ervaring met andere programma's maar na enige tijd wisten we dat JoPPS ons qua lay-out en op technisch vlak meer bood."

"De software is natuurlijk niet enkel visueel interessant, ook de toepassings-mogelijkheden zijn zeer ruim. Een voorbeeldje: wij werken vaak op maat en passen de techniek van het wissellassen toe. Hiermee kunnen buitendraaiende deuren met zij- of bovenlicht gecombineerd worden zonder buitenbeglazing toe te passen, wat de inbraakwerendheid ten goede komt. Ook heeft men zo geen dubbele stijlen meer. Met andere programma's is de automatisering van deze lasbewerking een heikel punt. Met JoPPS kan het perfect!"

De broers van Veghel zijn tevens enthousiast over de ondersteuning vanuit Techwin. "Zeer interessant is ook de JoPPS website waarop we probleemoplossingen en updates kunnen terugvinden."

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.