Print Friendly and PDF

Referenties

Mollekens-Celis - Duffel

Mollekens-Celis is een bekende familiale interieurinrichter uit Duffel, gespecialiseerd in maatwerk. Naast een aantal kantoortoepassingen, zijn het merendeel van hun klanten particulieren. Zij zorgen voor het totaalproject t.t.z. van ontwerp over eigen productie tot plaatsing. Naast keukens, badkamers en maatkasten, hebben zij zich sterk gespecialiseerd in de inrichting en de afwerking van zolders en dit van A tot Z. Veertien gemotiveerde werknemers zorgen voor een grote klantentevredenheid.

Interview Yves Mollekens, Zaakvoerder Mollekens-Celis

"Wij gebruiken de JoRPA-planningssoftware  sinds de eerste lancering door TECHWIN. Met één oogopslag hebben wij, dankzij de gebruikte icoontjes, een overzichtelijke situatie van onze planning", aldus Yves Mollekens, zaakvoerder.

"Reeds lang waren wij op zoek naar een geschikte planningstool om onze zelf ontworpen Excel-files te vervangen. Via de beurs Prowood in Gent, leerden we de nieuwste ontwikkeling van TECHWIN kennen.

Wij gebruiken het nu reeds meer dan twee jaar en dan vooral voor de organisatie en planning van onze productie- en plaatsingsploegen. Via een scansysteem registreren wij ook alle materialen en uren. Zo kunnen we perfect nacalculeren. Nu onze organisatie wat gewijzigd is, willen we van de gelegenheid gebruik maken om de toepassingen nog te verfijnen en de andere mogelijkheden van JoRPA verder te implementeren.

Het grootste voordeel voor ons is dat JoRPA zeer expliciet en overzichtelijk de situatie weergeeft. Met de "groene en rode bolletjes" - zoals wij dat noemen - zie je onmiddellijk of alle elementen aanwezig zijn om de projecten correct en efficiënt uit te voeren. De JORPA-software is zo gebruiksvriendelijk en zonder maatwerk, makkelijk te personaliseren, dat we slechts een tweetal keer beroep hebben moeten doen op de TECHWIN-helpdesk.

JORPA is, door het makkelijk aanpassen van de parameters eigen aan ons bedrijf, o.i. uiterst geschikt, ook voor binnenschrijnwerkers  die de planning en de efficiëntie van hun productie- en plaatsingsploegen willen optimaliseren."

Yves Mollekens, Zaakvoerder Mollekens-Celis

Graag meer weten over de mogelijkheden van JoRPA voor uw bedrijf?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.