Print Friendly and PDF

Referenties

DRAULANS - Westerlo

 

DRAULANS uit Westerlo, een familiebedrijf van de derde generatie, is dé specialist in zowel buiten- als binnenschrijnwerk. Zij hebben heel bewust voor hout gekozen. Door de focus op kwaliteit en maatwerk hebben zij, in de betere woningbouw, een grote notoriëteit opgebouwd.

Zowel de productie als de plaatsingen gebeuren volledig in eigen beheer. Er werken op vandaag 15 gemotiveerde medewerkers.

Interview Philippe Draulans, Zaakvoerder

"Op het vlak van visualisatie is er volgens mij geen enkel softwarepakket voor schrijnwerkerijen dat aan JoPPS kan tippen", aldus Philippe Draulans, zaakvoerder.

"Vijf à zes jaar geleden, bij een nieuwe doorstart, hebben we zo goed als ons volledig machinepark vernieuwd en nieuwe software geïmplementeerd.  Via een leverancier zijn we in contact gekomen met het softwarepakket JoPPS van TECHWIN, specifiek voor schrijnwerkerijen, en vergeleken met een drietal andere pakketten.

In tegenstelling tot de PVC- en Alu sector werken wij, in de houtsector, met onze eigen profielen. Dit vraagt een iets langere implementatietijd, maar door de enorme flexibiliteit om te personaliseren en aan te passen is JoPPS uitermate geschikt voor ons maatwerk. Wat je terugkrijgt in efficiëntie is meer dan de moeite waard. Tot op vandaag ontdekken we nog steeds meer mogelijkheden.

Voor onze manier van werken is de visualisatie met tekens, symbolen en kleuren erg herkenbaar in de communicatie met het atelier. Op dit vlak kan er volgens mij geen enkel ander configuratiepakket aan JoPPS tippen. Ook de rapporten zijn erg duidelijk en overzichtelijk.

Daarnaast gebruiken wij het planningspakket JoRPA, weliswaar op vandaag, alleen voor de organisatie van onze plaatsingsploegen. Met de doorstroom van de gegevens van JoPPS, reeds ingebracht bij de opmaak van de offerte, naar JoRPA  vermijden we dubbele input.

Bij TECHWIN hebben we, binnen het onderhoudscontract, jaarlijks recht op een automatische evaluatie en interventie op de werkvloer. Ook de opvolging en de ondersteuning, zowel ter plaatse als per telefoon lopen perfect. Vijf sterren, zou ik zeggen."

Philippe Draulans, zaakvoerder

Wenst u meer info over onze software mogelijkheden?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.