Print Friendly and PDF

Referenties

MAEGERMAN - Zottegem

 

Maegerman uit Zottegem, een familiebedrijf van de derde generatie, is dé specialist in het ontwerpen en vervaardigen van houten buitenschrijnwerk op maat. Met 25 werknemers werken zij zowel voor particulieren, aannemers, overheid als voor dealers en plaatsers.  

Interview Peter Maegerman, zaakvoerder en Hans Roggeman, Sales- en Projectmanager

"Om onze productie zo optimaal mogelijk te laten verlopen hebben we begin dit jaar flink geïnvesteerd in een volautomatische machine, een bewerkingscentrum voor het flexibel vervaardigen van raamkaders."

"In tegenstelling tot de PVC en ALU sector, werken wij in de houtsector met onze eigen profielen. De Woodpecker 25 machine is voorzien van de ingebouwde software van SAOMAD, die ervoor zorgt dat elke houtbewerking feilloos kan worden uitgevoerd."

"Wij werken al minstens 20 jaar, met de gebruiksvriendelijke software JoPPS van TECHWIN voor onze calculatie en productieorders.
Door het gemak om te personaliseren en aan te passen is JoPPS uiterst geschikt voor maatwerk".

"Om te vermijden de gegevens tweemaal te moeten inbrengen bestond de uitdaging er nu in om de machinesoftware te laten communiceren met onze configuratiesoftware JoPPS en finaal onze processen volledig te synchroniseren".
 

"TECHWIN Software heeft voor ons de conversie gemaakt. Dit maakt de automatische aansturing van onze machine mogelijk, vertrekkende vanuit de calculatie met JoPPS zonder alles  opnieuw te moeten ingeven. Dit is een groot voordeel omdat het sneller gaat en de kans op fouten verkleint.

De implementatie is, met de nodige aanpassingen en bijsturingen, bijzonder snel en vlot verlopen. Bovendien kunnen wij steeds, bij de minste verdere optimalisatie, beroep doen op een snelle en professionele ondersteuning. Het is duidelijk dat TECHWIN de taal van de schrijnwerker spreekt."

Peter Maegerman, Zaakvoerder
Hans Roggeman, Sales- en Projectmanager

Wenst u meer info over onze software mogelijkheden?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.