Print Friendly and PDF

Support

Service overeenkomst & helpdesk support

Om u zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen bij het gebruik van onze software pakketten heeft u de mogelijkheid een service overeenkomst te onderschrijven. U beschikt dan steeds over de meest recente versie van onze software pakketten en tijdens de kantooruren kan u onze specialisten via de helpdesk contacteren voor vragen of technische- en gebruikersondersteuning. De helpdesk kan zelfs via internet uw pc overnemen om u nog beter te begeleiden.

T +32 (0)15 44 64 64 of Email: support@techwin.be

JoPPS support website

Voor JoPPS is er naast de helpdesk een volledige JoPPS website ter uwer beschikking. Een bron van informatie die u ook kan raadplegen buiten de kantooruren, tijdens de weekends of 's avonds.

Onze support pages zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Via een eenvoudige zoekfunctie doorzoekt u onze Wiki, de How To's, What's New en zoveel meer. Op deze website kan u ook terecht om de laatste nieuwe versies van het programma te downloaden.

Ga naar www.jopps.be

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.